Ugly Christmas Sweater Day 2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ugly Christmas Sweater Day 2018

Waar komt de “foute kersttruien dag” vandaan?

Werd deze dag in het leven geroepen om eindelijk eens bomma’s breikunsten uit de kast te halen? Neen, zo ging het helemaal niet. De Ugly Christmas Sweater Day is in 2011 voor het eerst georganiseerd in de Verenigde Staten. Dit ging samen met het opzetten van een inzamelactie voor de internationale organisatie Save The Children. Ze zetten zich in voor kinderrechten en helpen kinderen in ontwikkelingslanden. De sympathisanten vonden het waarschijnlijk een leuk idee en ideaal moment om die beschamende trui uit de kast te halen en op een toffe, luchtige manier geld op te halen voor toch een serieus doel.
Sindsdien worden er nog altijd rond deze dag inzamelacties gehouden om zieke kinderen te helpen in ontwikkelingslanden. Nog teveel kinderen sterven daar aan ziektes die bij ons makkelijk te behandelen zijn en daar wil deze organisatie iets aan doen.
Bij deze kennen we nu ook de geschiedenis van Ugly Christmas Sweater Day

21 december is het officieel “foute kersttruien dag”

Ook bij ons zie je meer en meer deze ludieke, foute kersttruien trend. Niet met hetzelfde doel uiteraard maar eerder omdat het mag en kan tijdens deze periode van het jaar. Je ziet grappige kersttruien opduiken tijdens kerstmarkten en feestjes. En wat ons betreft is het ook de ideale manier om de kerstdagen door te gaan. Tijdens deze tijd van gezelligheid is er niks leuker dan te ontspannen en samen genieten en dat hoeft niet altijd in een driedelig pak te gebeuren.
Dus oma’s haal die breinaalden maar opnieuw uit de kast. Onze kersttruien liggen ondertussen al klaar en die van jou?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Tags:

X
- Enter Your Location -
- or -